Ellen Jult

Mensen, samenwerkingen, team- en groepsdynamieken inspireren Ellen. Ze vindt het fantastisch om mensen te helpen groeien, openbloeien. Ze rondde de opleiding Psychodynamica af in 2020. Sindsdien geeft ze haar kennis en ervaring door als lesgever in deze richting. Voordien assisteerde ze verschillende jaren in het Basis Groeijaar. Ellen vestigde zich ook als therapeut waar ze individuele begeleiding verzorgt.
Ellen heeft jarenlange ervaring als teamcoach, mentor en trainer in verschillende functies in de financiële wereld. De ongewone combinatie van haar leidinggevende functie in de bedrijfswereld én energiewerk ziet ze als een enorme verrijking.

Ellen wordt gewaardeerd om haar heldere kijk, inlevingsvermogen, authenticiteit en mens- en doelgerichte aanpak. Zichzelf uitdagen en persoonlijk ontwikkelen zijn onontbeerlijk voor Ellen. Na haar academische vorming als Master in de Handelswetenschappen volgde ze verschillende opleidingen om haar talenten verder te ontdekken en te verdiepen, waaronder diverse cursussen voor coaches en leidinggevenden, NLP, Deep Democracy, verbindend communiceren, Bachbloesem consulent, Psychodynamica …
Ellen ontmoette haar partner meer dan 30 jaar geleden. Haar 2 kinderen zijn ondertussen gelukkige jongvolwassenen.

Geluksmeter audio 2 A p. 17
Een positieve ervaringen laten opkomen
0:00
Geluksmeter audio 1 p. 16
Bij jezelf komen en contact maken met je onderbewuste
0:00
Geluksmeter audio 1 p. 16 bij jezelf komen en contact maken met je onderbewuste.m4a
0:00