Aardmagnetisme en MRT

Elektrische straling, magneetveld resonantie en het cruciale belang van aardmagnetisme voor onze gezondheid en ons algemeen welzijn

Stralingspolutie

De effecten van elektrische verontreiniging door aardstralen, door GSM-, radar- en hoogspanningsstraling zijn al enkele decennia gekend, maar worden helaas nog te weinig erkend of worden afgedaan als ‘te verwaarlozen’.

In Centrum GEA hebben we al ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van onze cursisten en cliënten in deze materie. Wij hebben zelf heel wat methodes gedurende lange tijd uitgetest om de levenskracht te herstellen en om de lichaamscellen energetisch op te laden.

Magneetveld Resonanatie Therapie

Al meer dan 15 jaar kennen en gebruiken wij, de trainers in Centrum GEA, alsook onze families, vrienden, kennissen, cliënten en cursisten Magneetveld Resonantie Therapie (afgekort MRT) . Dit is een dunne mat op lichaamsgrootte waar je dagelijks 2 x 8 minuutjes op ligt. Gedurende die 8 minuten wordt elk orgaan ‘gevoed’ met zijn eigen basistrilling en worden je lichaamscellen helemaal opgeladen.
In onze ervaring is de MRT cellenstimulator een van de beste manieren om je algemene fysieke gezondheid te verbeteren en om de invloed van niet-ondersteunende omgevingsfactoren op de werking van het lichaam te neutraliseren.

De cellenstimulator

De MRT cellenstimulator is ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in Duitsland, Italië en Zwitserland. Aan de hand van vele honderden dubbelblindstudies is de effectiviteit van MRT op overtuigende manier aangetoond. Het pulserend magnetisch veld, dat door de MRT wordt opgewekt, compenseert het tekort aan aardmagnetisme. Dit zorgt ervoor dat de lichaamscellen en organen de energie krijgen die levensnoodzakelijk is voor een optimale gezondheid. Enkele van de vele positieve resultaten van MRT zijn: betere algemene gezondheid en vitaliteit, meer ontspanning en emotionele balans, diepere en meer opladende slaap, hogere weerstand, betere fysieke conditie, minder stress en herstel van het immuunsysteem en van de hormoonhuishouding.
De mensen die regelmatig MRT gebruiken merken een drastisch positief effect op hun gezondheid en op hun algemeen welzijn.

Gratis workshops

Regelmatig organiseert Centrum GEA hybride workshops (die je zowel live als online kan meevolgen) waarin we het hoe en waarom van elektrische straling en aardmagnetisme uit de doeken doen. Als je er live kan bijzijn heb je de gelegenheid om direct het opladend effect van MRT aan den lijve te kunnen ervaren.

In die workshops geven we je met plezier alle info over het ontstaan, het wetenschappelijk onderzoek en de werking van MRT, die intussen al veel gebruikt wordt in de Duitssprekende landen, zowel bij traditionele artsen als in alternatieve gezondheidscentra.

Praktische tips

In de loop van de workshop krijg je allerlei tips mee om beter te slapen, om water of voeding energetisch op te laden, om je bed te aarden en om jezelf, gezinsleden en collega’s op het werk te beschermen tegen straling van heel uiteenlopende bronnen.