Korte trajecten

Als professioneel hulpverlener of leidinggevende word je grondig opgeleid in de GEA jaartrajecten.

In de korte trajecten ga je aan de slag met een specieke benadering binnen het veld van zelfonplooiing, leidinggeven of hulpverlening, zoals bijvoorbeeld het PAVA-bewustzijnsmodel met de daarop geënte Geluksmeter, Reiki of energiewerk.
De korte trajecten kan je volgen als verdieping of om je specifieke methoden en technieken eigen te maken.

Leef consequent vanuit je intenties
Oude, zelf-saboterende gewoontes leer je in deze workshop herkennen en ombuigen tot ondersteunende levenshoudingen, die je dichter bij de realisatie van je doelen brengt.
Reiki
Reiki is een eenvoudige en gemakkelijk aan te leren vorm van natuurlijk genezen. Reiki zorgt voor harmonieherstel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Tijdens een Reiki-behandeling worden de handen het kanaal waardoorheen de universele levensenergie vloeit.
PAVA Geluksmeter basistraining
verstevig de fundamenten van je welzijn
In deze basistraining leer je alle knepen van het ‘geluksvak’. Je leert hoe je voor de rest van jouw leven de Geluksmeter kan inzetten als een betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde, zingeving en innerlijke vrede.
Infosessie aardmagnetisme en MRT
Elektrische straling, magneetveld resonantie en het cruciale belang van aardmagnetisme voor onze gezondheid en ons algemeen welzijn
In deze gratis infosessies delen we onze 30 jaar kennis en ervaring over de invloed van elektrische straling en het belang van aardmagnetisme voor ons welzijn. Je krijgt ook alle info over Magneetveld Resonantie Therapie, een zeer effectieve en grondig bestudeerde methode om de invloed van stralingsfactoren te neutraliseren en om je lichaamscellen op te laden.
Workshop The 30 Secret Breaths
Je leert op zo’n manier ademen dat je maximaal levenskracht laat doorstromen in heel je lichaam. Het effect is: je laat ondermijnende omgevingsenergiën gemakkelijk afvloeien, je zit voelbaar beter in je vel en je vitaliteit krijgt een stevige boost.
PAVA training voor professionelen
Voor begeleiders en leidinggevenden
In deze 7-daagse opleiding ontdek je hoe je snel een totaalbeeld krijgt op de bewustzijnsevolutie van je cliënten, team of organisatie. Met behulp van de diagnostische en transformerende PAVA-tools toon je voor elk type cliënt en organisatie de kortste weg naar meer vreugde en zingeving, zowel binnen als buiten hun job.
Helder, krachtig en gegrond communiceren
In deze 5-daagse training leer de knepen van het vak om helder en op een betrokken manier te communiceren met individuen en groepen. Je leert om in alle mogelijke situaties in je volle kracht te staan, geaard te blijven en je psychisch-emotionele grenzen aan te geven en te behouden.