ICF Gecertificeerde Opleiding tot Holistisch Coach

Professioneel begeleiden op persoonlijk en op transpersoonlijk niveau

Ontwikkel je coachingvaardigheden met de GEA Coaching Opleiding - geaccrediteerd door de International Coaching Federation.

Deze compacte en hoogwaardige masteropleiding, onder leiding van ervaren trainer Joost Vanhove, biedt een diepgaande en 'open' benadering: een opleiding waarbij de cursisten geen specifieke vooropleiding moeten gevolgd hebben binnen een welbepaald kader, systeem of een specifieke strekking.

Duur en Structuur:

  • 18 lesdagen verdeeld over 4 modules.
  • Flexibele hybride lessen - live in Munkzwalm (22 km ten zuiden van Gent) of online.
  • Individuele mentor coaching, individuele supervisie en supervisie in kleine groepjes (3-4 cursisten).

Hoogwaardig GEA Coaching Certificaat:

Toon je praktische vaardigheden en slaag voor de theoretische proef tijdens het opleidingsjaar om het hoogwaardige GEA certificaat te ontvangen. Dit certificaat, met een 23-jarige reputatie van uitmuntendheid, geniet erkenning bij organisaties en bedrijven.

International Coaching Federation Certificering:

Behaal een stevige basis voor het International Coaching Federation (ICF) certificaat met onze ICF-geaccrediteerde coaching opleiding.

Slaag voor de praktische ICF eindproef, vergaar coachingervaring tijdens en na de opleiding, en behaal (indien gewenst) het internationaal erkende ICF-certificaat:
*Na 100 uur coachingervaring: ICF ACC (Associated Certified Coach)
*Na 500 uur coachingervaring: ICF PCC (Professional Certified Coach)

KMO Portefeuille Subsidie:

Deze opleiding is subsidieerbaar via de KMO Portefeuille, onder het domein HR en het thema 'personeelsmanagement'.

Vrijblijvend Intake-Gesprek:

Ontdek of de opleiding aansluit bij jouw verwachtingen met een kosteloos intakegesprek. Contacteer de trainer, Joost Vanhove, via joost@geatc.be of bel +32-498-736759.

Alle Info:

Voor meer details en vragen, neem gerust contact op. Of misschien twijfel je of je geschikt bent voor deze opleiding? Vraag het ons!
We staan klaar om je te begeleiden op jouw coachingsreis naar connectie en succes!
Je kan de trainer, Joost Vanhove, rechtstreeks contacteren voor al jouw vragen:
tel: +32-498-736759 mail: joost@geatc.be

Onder begeleiding van een ervaren trainer heb ik leren werken met een aantal heel waardevolle tools die een heel stevige krachtbron in mijn leven geworden zijn. Een sterk punt in de opleiding vond ik dat je eerst leert je aandacht voelbaar te verankeren bij jezelf om van daaruit in verbinding te gaan met anderen.
— Marijke Konings, ambtenaar FOD Justitie R.O.
De opleiding heb ik als zeer nuttig ervaren in mijn werk als leerkrachtenbegeleider. De vele boeiende processen die ik geleerd heb, hebben me nog meer inzicht gegeven in mijn verhouding tussen leerlingen en leerkrachten en in mijn relaties in het algemeen. De training wordt gegeven door een integere lesgever die de inhoud zeer goed beheerst en waar er ruimte is voor dialoog, veiligeid en begrip. Voor iedereen die het pad van zelfontplooiing wil bewandelen en op een degelijke manier anderen wil leren begeleiden beveel ik deze opleiding heel er gaan
— Jan Fret, leerkrachtenbegeleider ondersteuningsnetwerk regio Mechelen
Deze coaching-opleiding raakt in alle opzichten de kern van wie ik ben. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn functioneren. Ik ben er niet alleen als mens enorm door gegroeid, maar vooral als coach en trainer heb ik deze opleiding als zeer verrijkend ervaren. Ze heeft me een grondige en stevige basis gegeven om mijn begeleidingswerk te verdiepen.
— Martine Verheye, coach en trainer bij VDAB