Opleidingen

Jaartrajecten
Korte trajecten
Trainingen voor professionelen
In company trainingen

Jaartrajecten

Tijdens een van de GEA jaartrajecten ervaar je een diepgaande transformatie, waarbij je meest hardnekkige beperkende patronen grondig opgeschoond worden. Je versterkt je innerlijke krachtbronnen en leert om je sterktes effectiever in te zetten.
Intussen leer je het vak van professioneel coach, therapeut of energetisch healer en/of krijg je effectieve tools in jouw rol als leidinggevende.

Psychodynamica
Psychodynamica bevat een sluitend en diepgaand model voor zelfontplooiing door het gebruik van intuïtieve kanalen en energiewerk. Je leert steviger in het leven te staan en beter je grenzen aan te geven. Heb je interesse in natuurlijk genezen, in heelwording op mentaal, emotioneel en relationeel vlak? Of wil je anderen leren coachen met gebruik van je intuïtie? Dan is onze opleiding Psychodynamica echt iets voor jou.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent
Dit is een compacte, gecertificeerde masteropleiding, die loopt over één jaar, waarin je alle vaardigheden en attitudes leert om anderen professioneel en diepgaand te begeleiden. Je leert de meest werkzame principes en technieken uit een brede waaier van coaching-kaders en -technieken. Deze opleiding vormt een stevige basis om je certificaat te behalen van de International Coaching Federation.
Gecertificeerde Live The Connection Coaching Opleiding
Deze masteropleiding is inhoudelijk dezelfde als de GEA Gecertificeerde Opleiding tot Holistisch Coach. Als LTC cursist krijg je in de loop van de opleiding extra suggesties, uitleg en opdrachten, waarmee je de algemene coaching vaardigheden heel specifiek kan integreren met de LTC processen. Deze opleiding vormt een stevige basis om je certificaat te behalen van de International Coaching Federation.

Korte trajecten

In de korte trajecten ga je aan de slag met een specieke benadering binnen het veld van zelfonplooiing, zoals bijvoorbeeld het PAVA-bewustzijnsmodel met de daarop geënte Geluksmeter, Reiki of Psychodynamica.
Veel van de korte trajecten worden ook gevolgd als verdieping door hulpverleners en leidinggevenden.

Reiki
Reiki is een eenvoudige en gemakkelijk aan te leren vorm van natuurlijk genezen. Reiki zorgt voor harmonieherstel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Tijdens een Reiki-behandelingen worden de handen het kanaal waardoorheen de universele levensenergie vloeit.
PAVA Geluksmeter basistraining
verstevig de fundamenten van je welzijn
In deze basistraining leer je alle knepen van het ‘geluksvak’. Je leert hoe je voor de rest van jouw leven de Geluksmeter kan inzetten als een betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde, zingeving en innerlijke vrede.
Infosessie aardmagnetisme en MRT
Elektrische straling, magneetveld resonantie en het cruciale belang van aardmagnetisme voor onze gezondheid en ons algemeen welzijn
In deze gratis infosessies delen we onze 30 jaar kennis en ervaring over de invloed van elektrische straling en het belang van aardmagnetisme voor ons welzijn. Je krijgt ook alle info over Magneetveld Resonantie Therapie, een zeer effectieve en grondig bestudeerde methode om de invloed van stralingsfactoren te neutraliseren en om je lichaamscellen op te laden.
Introductiedag energiewerk
In deze kennismaking met energiewerk leer je wat het betekent om gegrond te zijn, om de grenzen van je energieveld te bewaken. Je komt er achter hoe je jouw energieveld opklaart en helder houdt. Verder komt aan bod in deze basistraining: je aandacht bundelen, gecenterd zijn.
Helder, krachtig en gegrond communiceren
In deze 5-daagse training leer je duidelijk en op een betrokken manier te communiceren met individuen en groepen. Je leert om in alle mogelijke situaties je psychisch-emotionele grenzen behouden, terwijl je volop betrokken bent met de ander, je erop afstemt en ermee in resonantie blijft.

Trainingen voor professionelen

Wil je aan de slag gaan als leidinggevende of teamleider, of in het begeleiden van anderen, dan vind je ongetwijfeld je gading in een van onze jaaropleidingen (zie ook hierboven).
In de kortlopende trainingen voor professionelen krijg je een een boeiende toolbox mee. Hierdoor word je nog effectiever als inspirator voor anderen.

De deelnemers ervaren deze kortlopende trainingen voor professionelen tegelijkertijd als een stevige boost in hun eigen groeiproces.

PAVA training voor professionelen
voor coaches en leidinggevenden
Met behulp van de krachtige tools van het PAVA-bewustzijnsmodel begeleid je elk type cliënt en elk soort ploeg of organisatie via de kortste weg naar meer effectiviteit, vreugde en zingeving, zowel in hun job, in hun relaties als in hun persoonlijke ontwikkeling.
postgraduaat voor professionelen
Stevige tools om je cliënten en teams mee te helpen om de verwarringen en twijfels waar ze mee zitten op te helderen en om hen de kortste weg te tonen naar een leven vol vreugde en zingeving.
Helder, krachtig en gegrond communiceren
In deze 5-daagse training leer je duidelijk en op een betrokken manier te communiceren met individuen en groepen. Je leert om in alle mogelijke situaties je psychisch-emotionele grenzen behouden, terwijl je volop betrokken bent met de ander, je erop afstemt en ermee in resonantie blijft.

In company trainingen en coachings

Binnen het brede domein van heldere communicatie, effectieve teamvorming en gepassioneerd leidinggeven komen we graag lezingen, coachings, worskhops of trainingen geven in jouw school, organisatie of bedrijf.
Bij jou kunnen we zowel de trainingen of workshops geven die wij in de loop der jaren zelf ontwikkeld en ge-update hebben als a la carte trainingen.
Neem voor alle vragen hieromtrent contact op via info@geatc.be of direct telefonisch op het telefoon nummer +32 498-736759.