Begeleiding voor particulieren

Is individuele begeleiding iets voor jou?

Stoot je regelmatig op belemmerende patronen in jezelf?
Zoek je een mentor die jou helpt om de blinde vlekken in jezelf op te sporen en om zelf-saboterende patronen op te lossen?
Heb je af te rekenen met onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden die je effectief wil aanpakken met een coach die ervaring heeft met psychotherpeutische processen?
Wil je jezelf beter leren kennen? Wil je klaarheid scheppen in je hoogste waarden en in hoe je jouw belangrijkste doelen kan realiseren?
Wil je jouw communicatieve, emotionele of spirituele intelligentie verhogen?
Zoek je een life coach die jou de kortste weg toont naar meer zingeving en echte levensvervulling?

Individuele begeleiding in Centrum GEA zal je bij al deze vragen effectief vooruit helpen.

De verschillende levensgebieden en thema's waarin we jou begeleidien:

Met de individuele begeleiding, ondere verm van coaching, psychotherapie, healing of energiewerk in Centrum GEA krijg je meer duidelijkheid in de volgende gebieden:

werk, carriere (zie hiervoor ook bij Loopbaanbegeleiding en Bedrijfscoaching,
partnerrelatie, gezin, familie (zie hiervoor ook bij Relatiebegeleiding
sociale contacten
welzijn, emotionele en mentale gezondheid
en spiritualiteit.

Maximaal effect met minimale verandering

Bij elke begeleiding is ons uitgangspunt altijd hetzelfde:
‘Welke minimale ingreep -proces, oefening, healing,...- brengt nu voor deze persoon maximale positieve verandering teweeg, op korte en op lange termijn?’
Vanuit die houding zoeken we samen met jou wat de beste manier van aanpak is, met het meest effect, vanuit wat je wil bereiken met de begeleidingen.

Gebruikte methodes en invalshoeken

De begeleiders in Centrum GEA kiezen uit diverse kaders- waaronder cognitieve psychologie, Neuro-Linguistisch Programmeren, intuïtieve ontwikkeling, geweldloze communicatie, non-dualiteit, verschillende vormen van energiewerk en sjamanisme- die technieken en interventies die het meest effectief zijn voor wat je wil aanpakken.

Iedereen is uniek

Aangezien iedereen een uniek levenspad heeft, is er geen standaard antwoord voor jouw vragen. Als begeleider luisteren we aandachtig naar jou, naar jouw noden en verlangens, om dan samen te kijken wat je precies wil bereikjen met de begeleiding.
Aarzel niet om contact op te nemen, ook als je niet weet of begeleiding voor jou aangewezen is: info@centrumgea.be tel op het nummer 0498-736759

Dankbaar voor het gevoel van thuiskomen … alles kreeg een plaats … op een zeer natuurlijke wijze.
— Lies Lagrange (Yoga docente, schoonheidsverzorgster)