Psychodynamica infosessies

In de kalender hieronder kan je aanduiden wanneer het jou past om een vrijblijvend en gratis een infosessie mee te volgen over de GEA Psychodynamica cursussen.

Tijdens de gratis online infosessie krijg je alle info over de inhoud en structuur van de opleiding, het verloop van de lessen, en over het soort meditaties en oefeningen die tijdens de opleiding aangeboden worden. In de loop van de infosessie heb je de kans om oefeningen uit de opleiding mee te volgen en is er ruimte voor al je vragen.

Zo'n infosessie, die online doorgaat, is ook een uitstekende manier om de lesgever te leren kennen. Nadat je een moment naar keuze aangeduid hebt in de kalender hieronder, ontvang je een zoom link waarmee je kan deelnemen aan deze sessie.

Heb je nu al vragen, voel je dan vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de trainers, Ellen Jult en Marijke Charita:

ellen.jult@hotmail.com +32 470 50 29 13
charitamarijke@hotmail.com +32 498 50 05 32

Locatie

De info sessies gaan online door. Na inschrijving voor de info sessie van je keuze ontvang je een link waarmee je kan deelnemen aan deze sessie.

Trainers
Prijs
Gratis
KMO-portefeuille
Nee
Beschikbare momenten
2024
 
MDWDVZZ