Tijdens een van de GEA jaartrajecten ervaar je een transformatie, waarbij je meest hardnekkige beperkende patronen grondig opgeschoond worden. Je versterkt je innerlijke krachtbronnen en je leert om je sterktes effectiever in te zetten.
Intussen leer je het vak van professioneel coach of consulent en krijg je effectieve tools in jouw rol als leidinggevende.

Psychodynamica
Psychodynamica bevat een sluitend en diepgaand model voor zelfontplooiing door het gebruik van intuïtieve kanalen en energiewerk. Je leert steviger in het leven te staan en beter je grenzen aan te geven. Heb je interesse in natuurlijk genezen, in heelwording op mentaal, emotioneel en relationeel vlak? Of wil je anderen leren coachen met gebruik van je intuïtie? Dan is onze opleiding Psychodynamica echt iets voor jou.
ICF Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach
De ICF Gecertificeerde Opleiding tot Holistisch Coach is een compacte, gecertificeerde masteropleiding waarin je alle vaardigheden en attitudes leert om anderen professioneel en diepgaand te begeleiden. Deze opleiding, die over één jaar loopt, bevat een selectie van de meest werkzame principes en technieken uit een brede waaier van coaching-kaders en -technieken. Deze opleiding vormt een stevige basis om je certificaat te behalen van de International Coaching Federation.
ICF Gecertificeerde Live The Connection Coaching Opleiding
Deze masteropleiding is Inhoudelijk dezelfde als de GEA Gecertificeerde Opleiding tot Holistisch Coach. Als LTC cursist krijg je in de loop van de opleiding extra suggesties, uitleg en opdrachten, waarmee je de algemene coaching vaardigheden heel specifiek kan integreren met de LTC processen. Deze opleiding vormt een stevige basis om je certificaat te behalen van de International Coaching Federation.