PAVA trainingen

Je kan 2 trainingen volgen over het PAVA-bewustzijnsmodel

De PAVA Geluksmeter basistraining

In deze basistraining (5 avonden gespreid over een 6-tal weken) krijg je alle tools om de obstakels op jouw levenspad op te ruimen en om de kortste weg te vinden naar een blijgezind en zinvol leven. Je leert hoe je voor de rest van jouw leven de Geluksmeter kan inzetten als een betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde en een intens gevoel van tevredenheid, naar het kostbare juweel waar iedereen naar op zoek is: duurzaam geluk.

De 7-daagse PAVA training voor professionelen

In deze 7-daagse opleiding (omwille van de integratie gespreid over enkele maanden) ontdek je hoe je snel een totaalbeeld krijgt op de bewustzijnsevolutie van je cliënten, team of organisatie. Je leert hoe je hen in elke situatie kan tonen wat ze precies kunnen veranderen, in hun manier van denken, voelen en handelen, om voluit gelukkig en effectief te zijn.
Met behulp van de krachtige tools van de het PAVA-bewustzijnsmodel toon je voor elk type cliënt en voor elk type ploeg of organisatie de kortste weg naar meer efficiëntie, vreugde en zingeving, zowel in hun job, in hun relaties als in hun persoonlijke ontwikkeling.

PAVA Geluksmeter basistraining
verstevig de fundamenten van je welzijn
In deze basistraining leer je alle knepen van het ‘geluksvak’. Je leert hoe je voor de rest van jouw leven de Geluksmeter kan inzetten als een betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde, zingeving en innerlijke vrede.
PAVA training voor professionelen
In deze 7-daagse opleiding ontdek je hoe je snel een totaalbeeld krijgt op de bewustzijnsevolutie van je cliënten, team of organisatie. Met behulp van de diagnostische en transformerende PAVA-tools toon je voor elk type cliënt en organisatie de kortste weg naar meer vreugde en zingeving, zowel binnen als buiten hun job.