PRIJZEN EN DATA

Alle prijzen en startdata staan vermeld in het programma en op de website: www.centrumgea.be.
De vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw en omvatten de cursus met documentatie en de drank en versnaperingen in de pauzes.

LUNCH

Voor dagcursussen en opleidingen op volle dagen wordt een uur middagpauze voorzien, gelieve je lunchpakket mee te brengen.

VOORAF INSCHRIJVEN IS NOODZAKELIJK

Inschrijven kan rechtstreeks via het inschrijvingsformulier op de website, ten laatste 1 week vóór de aanvang van de activiteit. Voor info avonden kan dit ten laatste 48 u vooraf.

Na ontvangst van het deelnemingsformulier worden een bevestiging en op aanvraag een factuur opgestuurd.

Nieuwe cursisten die zich inschrijven voor een opleiding (NLP, Psychodynamica, Reiki, Coaching & Consulting) worden uitgenodigd voor een Intake (zie afzonderlijke info per opleiding).
Pas na deze intake wordt uw storting als geldige definitieve inschrijving aanvaard.

De inschrijving is pas definitief na storting van het saldo op rekeningnummer

IBAN: BE07 4495 6246 3166
BIC: KREDBEBB

van vzw Centrum GEA.

Voor de mensen die met kmo-portefeuille betalen is de inschrijving pas verzekerd indien het BTW-bedrag gestort is aan Centrum GEA en de aanvraag bij KMO-portefeuille bevestigd is door de overheid die een dossiernummer zal opmaken en doorsturen.

ANNULERINGEN / ONDERBREKINGEN / STOPZETTING

Indien de cursist een opleiding of training onderbreekt, stopzet, of wanneer hij/zij een aantal lessen afwezig is, is er geen prijsvermindering of terugstorting van een gedeelte van het inschrijvingsgeld mogelijk.

Het inschrijvingsgeld dient voor de persoon die de cursus effectief volgt. Het is niet overdraagbaar naar een andere persoon.

Het gestorte bedrag wordt volledig terugbetaald wanneer de cursus volgeboekt of afgelast is. Bij annulering door de deelnemer , ten laatste 2 weken voor de aanvang van de activiteit, wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald met aftrek van 10% administratiekosten met een minimum van 15 €.

Bij annulatie op minder dan 2 weken voor de start van de activiteit wordt het cursusgeld niet terugbetaald.

Wanneer het voor het individueel groeiproces van de cursist of voor het groepsproces aangewezen is, kan de trainer de cursist vragen om het volgen van de lessen al dan niet tijdelijk stop te zetten. In dit geval wordt het resterende cursusbedrag teruggestort aan de cursist.

KMO-portefeuille

Ondernemerschapsportefeuille voor zelfstandigen: www.kmoportefeuille.be of 02/553.37.10
Doe je voor de eerste maal een aanvraag ? ga dan naar https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/subsidies-aanvragen-en-ontvangen