MRT producten

Voor thuisgebruik, therapeutische praktijk en bedrijven

De O-Well producten

De magneetveld-resonantie-systemen classic en professional zijn door O-WELL ontwikkeld en werden samen met internationale onderzoeksteams op het domein van Pulserende Magneetveldtherapie tot eindproducten gerealiseerd.

Al de MRT-systemen van O-WELL onderscheiden zich van andere systemen door een bewust lage magneetveldintensiteit, een aan het lichaam aangepast specifiek patroon van pulsaties en een aantal nauwkeurig afgestelde frequenties die identiek zijn aan die van het menselijk lichaam.
Het O-WELL-magneetveld-resonantie-systeem is het meest succesvolle magneetveldtherapie-systeem in Europa. Meer dan 250.000 verkochte systemen bij de eindverbruiker maken het systeem tot een “bestseller” onder de MRT systemen, met meer dan 600.000 tevreden gebruikers. Intussen zijn er meer dan 30.000 systemen verkocht aan artsen en ?therapeuten. ?

Het magneetveld-resonantie-therapiesysteem van O-WELL is nu al een klassieker op de markt. Naast de doeltreffendheid prijzen de gebruikers het mooie design, deuitgebreide gebruiksmogelijkheden en de eenvoudige bediening.

Gebruiksmogelijkheden

De MRT producten van O-WELL worden ingezet voor algemene energieopbouw en ziektepreventie, voor diepe ontspanning, stressvermindering en betere slaapkwaliteit, als ondersteunende behandeling voor aandoeningen van botten, gewrichten en spieren, voor pijnbestrijding en om sneller te herstellen bij ziekte.?

Werkingsprincipe

Het pulserend magneetveld beïnvloedt het stofwisselingssysteem binnen in de cel. De verschillende mechanismen die hier in meespelen, zijn al in meerdere studies in kaart gebracht.? Een uitstekend overzicht over de stand van zaken in de wetenschap en de research is terug te vinden in het verslag “Pulserende Magneetveldtherapie” van de International Medical Academy (IMA 2003).

Voordelen

De MRT systemen van O-WELL zijn inzetbaarheid op veel gebieden?, ze zijn eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. Ze zijn ook aangewezen voor gevoelige gebruikers?. Ten slotte hebben ze een stijlvol design en is er 3 jaar garantie op de toestellen.

Praktisch

De MRT mat (180 cm lang) wordt gebruikt voor het ganse lichaam. Het kleinere MRT kussen dient voor plaatselijk gebruik en met de MRT staaf kan je heel lokaal specifieke punten behandelen. Optioneel zijn de lichtflitsbril en de hoofdtelefoon (voor o.a. tinnitus). De mat wordt 2 maal daags gedurende 8 minuten of langer gebruikt.

Wat gebeurt er wanneer je op de MRT mat ligt?

MRT bestaat uit een dunne mat op lichaamsgrootte, waar magnetische spoelen ingewerkt zijn en waar je elke dag 2 x 8 minuutjes op gaat liggen. Via het pulserend magnetisch veld, dat door de MRT opgewekt wordt, krijgen alle lichaamscellen en organen de energie die levensnoodzakelijk is voor een optimale werking. De MRT matten genereren geen trilling, warmte of infrarode straling. Sommigen voelen een lichte tinteling terwijl ze op de mat liggen. De meesten voelen een diepe, weldadige ontspanning nadat zij op de mat geweest zijn en voelen, na enkele weken de mat gebruikt te hebben, een algemene verbetering van de fysieke conditie. Ze zijn fitter, meer ontspannen en hebben voelbaar meer energie.