PAVA Geluksmeter Basistraining

Verstevig de fundamenten van je welzijn

Een ijzersterke methode om blijvende positieve veranderingen te bewerkstelligen en om het geluk ten volle te omarmen. De Geluksmeter zou beslist tot de eindtermen in het onderwijs moeten behoren.
— Ann Ivens, klinisch laborante, meerwaardezoeker

Voor wie?

Deze workshop richt zich tot iedereen die vlot wil werken met het PAVA-bewustzijnsmodel en de daarop gebaseerde Geluksmeter.

Je krijgt het totaalbeeld mee van het PAVA-bewustzijnsmodel, waarvan de Geluksmeter een van de praktische instrumenten is. je leert elke situatie in je leven, ook de collectieve gebeurtenissen uit o.a. de nieuwsberichten, kaderen met behulp van het PAVA-bewustzijnsmodel. Het PAVA-bewustzijnsmodel geeft je ook voor elke situatie waarin je je bevindt handvaten mee om er op de beste manier mee om te gaan.

Wat is de PAVA-Geluksmeter?

De PAVA-Geluksmeter is de langverwachte wegwijzer voor jouw geluksniveau in de dagelijkse praktijk. Hij toont je de kortste weg naar het kostbare juweel waar iedereen naar op zoek is: duurzaam geluk.

Eindeloos gepieker, beklemmende stress en je doelen niet kunnen realiseren zijn duidelijke tekenen van ongelukkig zijn. Wanneer je niet volop gelukkig bent, weet je niet wat je echt wil, je ziet maar moeilijk een uitweg en je ervaart je leven als betekenisloos.

Met de processen, meditaties en oefeningen van PAVA-geluksmeter krijg je weer de regie over je eigen geluk. Je komt beter in je vel te zitten, ervaart meer flow en je durft veel meer op je intuïtie te vertrouwen. Zo groei je naar de beste versie van jezelf, ook in uitdagende tijden.

Joost Vanhove, gelukscoach en ontwikkelaar van De Geluksmeter, toont je in deze reeks hoe je met de Geluksmeter-app (die je nu al kan downloaden via www.geluksmeter.be) in elke situatie jouw GQ (Geluksquotiënt) kan meten en verhogen, zodat je blijer bent in alles wat je doet. Je leert hoe je voor de rest van je leven De Geluksmeter kan inzetten als een accurate en betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde en zingeving. Ook jij kan, net zoals duizenden dat al gedaan hebben, met De Geluksmeter meer tevredenheid ervaren en meer betekenis geven aan je leven.

Naast de oefeningen uit het boek De Geluksmeter, leer je in deze reeks ook spelen met meer geavanceerde processen waarmee je de volledige kracht voelt van die geluksmomenten waar je je tot nu toe nog niet ten volle bewust van was. Vervolgens leer je de energie van elke soort gelukservaring moeiteloos overplaatsen naar andere situaties.

De Geluksmeter is een van de meest complete en diepgaande methodes van zelfontplooiing. Dit maakt deze methode zeer efficiënt voor elke vorm van zelfreflectie en persoonlijke groei
— Philippe De Jonge, jongerenmentor