Trainingen voor professionelen

Onze GEA trainingen voor professionelen
In company trainingen en coachings

Onze GEA-trainingen voor professionelen

Werk je als leidinggevende, teamleider of begeleider (coach, therapeut, HR manager, leerkracht,...) dan ben je welkom op deze GEA-trainingen voor professionelen (zie hieronder). Op elk van deze trainingen krijg je een breed palet mee van effectieve technieken omtrent communicatie, coaching, teamvorming en leidinggeven. Hierdoor word je heel efficiënt als inspirator voor anderen en vergroot je werkvreugde en zingeving.

De deelnemers ervaren deze trainingen niet alleen als een gedegen vakopleiding of vervolmakingscursus, maar ook als een stevige boost in hun eigen groeiproces.

PAVA training voor professionelen
voor leidinggevenden en professionele begeleiders
In deze 7-daagse opleiding ontdek je hoe je snel een totaalbeeld krijgt op de bewustzijnsevolutie van je cliënten, team of organisatie. Met behulp van de diagnostische en transformerende PAVA-tools toon je voor elk type cliënt en organisatie de kortste weg naar meer vreugde en zingeving, zowel binnen als buiten hun job.
Postgraduaat voor professsionelen
Tijdens deze apart te volgen postgraduaatdagen leer je telkens de knepen van het vak van één specifieke benadering binnen het veld van zelfontplooiing. Vanuit het holistische gedachtengoed eigen aan de GEA opleidingen, kan je deze tools inzetten voor het ophelderen van een brede waaier aan thema’s van je cliënten, teams of organisatie.
Gecertificeerde Opleiding tot Holistisch Coach
De Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent is een compacte, gecertificeerde masteropleiding waarin je alle vaardigheden en attitudes leert om anderen professioneel en diepgaand te begeleiden. Deze opleiding, die over één jaar loopt, bevat een selectie van de meest werkzame principes en technieken uit een brede waaier van psychotherapeutische, spirituele en coaching-kaders.
Psychodynamica
In de Psychodynamica-opleiding leer je gegrond in het leven staan en duidelijk je energetische grenzen bewaren. Je komt erachter hoe je je energie helder houdt. Tijdens het tweede en derde opleidingsjaar leer je de knepen van het vak om ook anderen, groepen, gebouwen en situaties energetisch te helen
Helder, krachtig en gegrond communiceren
In deze 5-daagse training leer de knepen van het vak om helder en op een betrokken manier te communiceren met individuen en groepen. Je leert om in alle mogelijke situaties in je volle kracht te staan, geaard te blijven en je psychisch-emotionele grenzen aan te geven en te behouden. Dit alles in volle betrokkenheid en resonantie met de ander.
ICF postgraduaat voor GEA coaches
In deze opleiding, bedoeld voor GEA coaches, word je voorbereid om het certificaat te behalen van Professional Certified Coach van de International coaching Federation. Naast de 3 lesdagen doe je ook supervisiesessies in kleine groepjes.

In company trainingen en coachings

Binnen het brede domein van heldere communicatie, effectieve teamvorming en gepassioneerd leidinggeven komen we graag lezingen, coachings, worskhops of trainingen geven in jouw school, organisatie of bedrijf.
Bij jou kunnen we zowel de trainingen of workshops geven die wij in de loop der jaren zelf ontwikkeld en ge-update hebben als a la carte trainingen.
Neem voor alle vragen hieromtrent contact op via info@geatc.be of direct telefonisch op het telefoon nummer +32-498-736759