MRT Benelux

Magneetveld Resonantie Therapie

Wie zijn wij?

In 1991 hebben wij, Joost Vanhove (psychotherapeut en gezondheidscoach) en Els Van Hoogenbemt (arts en energetisch consulent) Centrum GEA opgericht. De voorbije 30 jaar hebben we er opleidingen en trainingen gegeven in zelfontplooiing. Mensen bewust maken van die factoren die het meest hun geestelijke en lichamelijke gezondheid ten goede komen is altijd de kern geweest van ons werk. Op onze zoektocht naar methoden om de fysieke gezondheid en vitaliteit te verhogen, hebben we in 2006 MRT (Magneetveld Resonantie Therapie) leren kennen. Voor ons is MRT ongetwijfeld een van de meest efficiënte hulpmiddelen ter ondersteuning van de gezondheid.

Onze visie op gezondheid

In een tijd waar velen heel wat druk en stress ervaren, niet alleen professioneel, maar dikwijls ook sociaal, is het een grote uitdaging om een goede balans te vinden tussen activiteit en rust. De voorbije 33 jaar hebben we in Centrum GEA verschillende tools ontwikkeld ter bevordering van de psychische en emotionele gezondheid.

We merkten dat er ook vraag was naar hulpmiddelen ter ondersteuning van de fysieke vitaliteit. Een groeiend aantal cliënten en cursisten, die er anderzijds een gezonde levensstijl op nahouden, heeft immers te kampen met energietekort. Ook mensen die hooggevoelig zijn, mensen die (soms zonder het te weten) lijden aan een auto-immuunziekte of aan een sluimerende (niet gediagnosticeerde) infectieziekte, hebben vaak last van concentratiestoornissen en oververmoeidheid. Voor hen is MRT de missing link voor het terugwinnen van hun fysieke veerkracht. Door de MRT behandeling hebben hun lichaamscellen hun levensnoodzakelijk opladend vermogen teruggekregen.

Onder andere met deze website willen we het bewustzijn doen groeien van het belang van aardmagnetisme en het opladend vermogen van de lichaamscellen. In dat kader hebben wij in de Benelux een informatieplatform gecreëerd voor MRT. Daarnaast engageren we ons ertoe dat MRT producten van de allerbeste kwaliteit voor alle geïnteresseerden beschikbaar zijn.

Onze ervaring met MRT

Na een zoektocht van ruim 25 jaar ervaren wij bij centrum GEA MRT als een van de meest effectieve systemen ter bevordering van de gezondheid. Samen met heel wat familieleden, vrienden, kennissen, cursisten en cliënten hebben wij nu al gedurende ruim 18 jaar de weldoende effecten van MRT kunnen ervaren: voelbaar verbeterde algemene gezondheid, hogere weerstand, duidelijk toegenomen fitheid, betere algemene conditie en een goede, uitrustende, regenererende slaap, emotioneel meer in balans zijn en een positievere levenshouding.

Vanuit ons enthousiasme willen we het bewustzijn doen groeien van het belang van aardmagnetisme en het opladend vermogen van de lichaamscellen. Wij engageren ons ertoe dat MRT producten van de allerbeste kwaliteit voor alle geïnteresseerden beschikbaar zijn.