Postgraduaat: Coachen met oogbewegingen

Eenheidsbewustzijn en het oplossen van gehechtheden en trauma's met oogbewegingsoefeningen

Locatie

Live in Munkzwalm
De oogbewegingstechnieken worden het best live aangeleerd en ingeoefend.

Trainers
Prijs
€ 217,80 incl. BTW (€ 180,00 excl BTW + € 37,80 BTW)
KMO-portefeuille
Nee
Starttijd
10
Eindtijd
17
Datums
vrijdag 6 oktober 2023

Wat leer je tijdens deze postgraduaatdag?

Omdat je het werken met oogbewegingen heel moeilijk online kan doen, hebben we ervoor gekozen om deze postgraduaatdag enkel live aan te bieden. Door nauwlettend de oogbewegingen van je cliënt te observeren en alle minimale veranderingen te calibreren, terwijl je live voor je cliënt zit, maak je je deze manier van werken het best eigen.
In de loop van deze coaching postgraduaat-dag krijg je de verschillende aspecten van het begeleiden van je cliënten met behulp van oogbewegingsoefeningen onder de knie. We kaderen de geschiedenis van oogbeweginsoefeningen (al vele eeuwen oud) en we maken de connectie met de nieuwste bevindingen uit het neurologisch onderzoek. We leggen ook de link met het ontstaan en het oplossen van trauma’s. Dit alles geplaatst in een breed holistisch kader.
Alle vormen van onverwerkte gebeurtenissen en trauma's los je op een diepgaande manier op met behulp van de oogbewegingsoefeningen, zoals Joost Vanhove ze ontwikikeld heeft. En dit op een zachte, rustige manier zonder dat de cliënt pijnlijke herinneringen hoeft op te diepen en zonder dat de cliënt door lastige emoties van vroeger hoeft te gaan.